Friday, July 24, 2009

Kerja interior design pertama!

ahaha, ni saja nak share dgn korang.
kerja aku dulu sebagai kontraktor dekat rumah sendiri (isi masa lapang)
Ni dapur rumah aku, di-ubah suai dari dapur lama masa tahun 1991 dulu
So setelah satu dekad, byk benda dah rosak, paling teruk kena serang anai-anai

habis rosak semua built-in cabinet.
so dgn RM2000, aku repair everything, letak ubat anai-anai.
and dkt bawah ni hasil dia



cabinat bawah punya frame habis reput, some of the door kena makan anai-anai




banyak cabinat punya frame terpaksa buang sebab rosak teruk anai-anai makan.
so aku repair balik semua pintu. plaster, potong kayu, tebuk dinding, pecah sana sini

and walla!



disebabkan dapur aku sangat luas, aku cat dia kelabu supaya nampak tak "spacey" sangat



semua pintu cabinet dah repair, tukar cat bagi nampak modern sikit

hehe

so, rumah sapa2 perlukan contractor kurang berjaya, sila la contact okay
heheh

4 comments:

f.za said...

nice, i like! now i know who to call..haha

ada discount card dak for kawan2?

Fahimie said...

dam..ptut la dada ko makin besa dude..haha

josh fahmy said...

err..

selama ni hang tgk dada aku ke
damn takmau pakai baju ketat lg

josh fahmy said...

ahah thanks fza!

ada ada mesti ada
call lah saya u know my number kan
hahaha