Thursday, May 21, 2009

Hello, is this the band?

saja nak post pasai band sendiri..

besa la org kata syoq sendiri.. takpa la. band sendiri. syoq pun sendiri la kan.

hehehe..

ni video kami perform dkt Wisma Bentley last 17may. Thanks to Homegrown Production.siap ada 3 angle camera lg, nnt kalau depa release, aku upload ya (: .

tp yg ni from camera fon saja. tp camera fon mahal ok. expressmusic 5800 !
thanks to my lovely Avril for her phone, and Wan-Tu-Tri sebab pegang fon sepanjang show.
thanks nnt aku blanja

Lagu ni nama dia "Sweet Mistake" . lagu aku tulis, lyrics pun sama. aku suka lagu ni. simple yet comel. mcm Hey Monday!
Lyrics dia cerita pasal



Lagu ni pulak, nama dia "Letting You Go". Ni first ever song yg aku tulis untuk band Hello.
and first lyrics aku try tulis dan juga first melodi aku cari untuk lagu sendiri.



kalau nak tgk lagi, masuk youtube saya
visit band Hello, is this the band?

skrg kami sudah habis show! wooyeah.
nak recording untuk album. tp skrg tgh xm dan final.
tsk.
tggu lg seminggu

5 comments:

shee said...

:)

adamLUBA said...

wehhhhhh!!!
cool cool..
best best lagu hampa..
weh weh! kuaq CD gitauuu!

erkk..tp kan..showmanship..aku lagi suka kt penang ritu..bapak agresif! best best!

Suraya said...

sweet mistake besstt

Dr Addy ice coffee said...

best sweet mistake..keeping work hard...peace ;p..

Qareem Need Rebel said...

kewl!

ingat k.

launch album kat penang k.

yay!