Monday, December 15, 2008

sakit

oh,
aku baru saja terjaga dari tidur, erm bukan tidur sbenarnya, tapi tidur sebab sakit yg amat, migrain+ demam+loya+ apa saja lah.
skrg feeling a bit better, sudah 5 hari sakit, well. kerja pun apa tak buat.
kenapa at this time every year aku akan sakit. last year sakit teruk jugak.
almost 2 weeks tak bole buat apa apa. backpain yg teruk. nak tidur tak bole, nak duduk tak bole, kena berdiri. tu pun tak bole lama.
hmm
a week before this pun aku sakit jugak. tapi disclosed sakit apa. dan semua ni membuatkan aku berfikir, sejauh mana kita akan sihat, sampai kita sakit. sakit dan tak bole buat apa apa.
bagi org yang selalu endurance sakit mcm aku ni, mungkin paham sikit2 betapa nikmat nya bangun hari hari sihat walafiat.

gunakanlah kesihatan anda, untuk menjenguk mak bapak, kerja baik baik, hulur duit kat depa, adik2 , jgn dok beli dadah ka apa, jenguk la kawan2, kawan2 lama, kawan2 skolah, apa sangat nak saving duit tu.
takkan nak tunggu kawan2 sakit baru nak melawat? atau tunggu anda sendiri sakit, baru depa mai melawat? tah mai ka tah dak ka.

ini la yg aku byk rasakan sekarang. kawan2 aku byk caught up dengan kerja masing, aku tau busy. tak tak busy mcm President america pun. terlalu sangat mengejar duit dan awek, sampai takmau lepak dgn kawan2. alasan : "busy la weh, kerja design.."
fakof la wei, aku pernah kerja jugak. lagi lama daripada hampa semua kerja.

sorry terkasar bahasa.

aku bukan apa, latih la diri hampa untuk kurangkan "busy" tu.
skrg, tak kawin, tak apa, dah busy teruk.
cuba bayang kalau dah kawin?

peace yaw

3 comments:

sheera said...

get well soon :D

u know who said...

saya tak brapa busy.
so 'fak off ' itu bukan ditujukan kpd saya kan?

saket apa jeps?

fahmy said...

naah, not you khair.

hmm ada la sakit. erm